Familie Voet stelt zich voor!

 

Hoi Buurtjes,

Wij zijn Bart, Jelleke, Eva en Lars Voet, Akkerwinde 72.

Sinds augustus 2011 wonen wij (weer) in de Akkerwinde. Na een klein jaartje bouwen en een tijdelijk onderkomen in de Hofstede wonen we nu dus ruim 2 jaar met veel plezier in deze nieuwe mooie wijk.

Ik, Bart (37), werk als jurist/bedrijfsadviseur bij Remie Fiscaal Juridisch Adviesbureau en daarnaast heb ik samen met mijn vader en broer een melkveehouderij aan de Haagstraat.

Via wederzijdse vrienden heb ik in 2000 Jelleke leren kennen.

Jelleke komt oorspronkelijk uit Herpen. Na 3 jaar daten en nadat Jelleke praktisch bij ons thuis in woonde zijn we in 2003 samen gaan wonen (Akkerwinde 53, aan de rotonde).

Jelleke (34) werkt als medewerker BackOffice bij Interzorg, een thuiszorgorganisatie in Oss.

In 2007 is ons gezin uitgebreid met Eva. Eva is nu 6 jaar en zit dus in groep 3 op basisschool De Regenboog. Er zitten geen kinderen uit te buurt bij Eva in de klas, maar er wonen genoeg kinderen van haar leeftijd hier in de buurt waar ze mee kan spelen.

Nu 2,5 jaar geleden is Lars geboren. Dat Eva en Lars broer en zus zijn is niet echt aan ze te zien, ze lijken echt totaal niet op elkaar. Eva lijkt op papa, Lars op mama.

Toen Lars dus ongeveer 3 maanden was zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis. Ondertussen zijn de woning en de tuin nagenoeg af, alleen de (gebruikelijke?) kleine dingen moeten nog steeds gebeuren…

Door het afsluiten van de Akkerwinde wonen we nu in het rustigste gedeelte van de wijk. Alleen wij en de twee huizen na ons zorgen voor dagelijks verkeer. Voor de kinderen is dat erg fijn, die vinden het heel stoer om nu voor op straat te mogen/kunnen spelen.

Naast het werk en de kinderen is er ook nog wat tijd voor hobby’s. Ik probeer een keer in de week te gaan zwemmen en Jelleke gaat graag tennissen en bootcampen. Carnaval was een grote hobby, maar dat is door tijdgebrek op een lager pitje komen te staan.

Ook gaan we graag een keer per jaar samen skiën en in de zomer lekker met de kinderen luieren op de camping.

Kortom, een drukke boel bij ons in huis………

Wij geven de pen door aan Martijn de Graauw en Ilonka vd Heijden.

Groetjes,

Bart, Jelleke, Eva en Lars Voet

Ps. Ik kom er nu dus ook achter dat we van het afgelopen jaar dus geen foto hebben waar we met z’n vieren op staan, vandaar de wat verouderde foto.

 

 

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Log in om reacties te plaatsen
terug naar boven

Over ons

In d'n Hof - een Schaijkse buurtvereniging

De wijk Akkerwinde II bestaat uit zo'n 150 huizen in de straten Hofse Hoeve, Mackenhof, Morijnenhof, De Korte Louwstraat, gedeelte Akkerwinde, Broodakker en Ekstershoef. In deze jonge wijk, gelegen in het zuiden van Schaijk, is op 1 november 2012 buurtvereniging In d'n Hof opgericht.

Sponsor

Contact

Buurtvereniging In d'n Hof - Een Schaijkse buurt; een actieve vereniging!

  • e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Facebook Volg onze Facebookgroep!
Twitter Of volg ons op Twitter!

Inloggen of Registreren